Livet som en film?
Har hänt väldigt mycket dom senaste dagarna, och skall berätta om det sen, men nu måsta jag få skriva av mej. 
På fredagen drack jag lite alkohol, och då brukar jag göra en del saker som jag senare ånrar. På fredagen chattade jag med en person, och när hen redan farit och sova frågade jag en fråga. Följande morgon såg jag att hen hade sett meddelandet, men inte svarat. Blev egentligen lite lättad, eftersom jag visste att svaret kommer att påverka mitt liv en del. Ifall svaret skulle ha varin nej skulle mitt hjärta ha gått sönder, och ifall svaret skulle ha vart ja skulle jag aldri kunna å vidare. Tankana kring svaret jag inte fått har snurrat i mitt huvud hela gårdagen, och idag tills jag pratade med min kusin. Funderade att om svaret skulle vara nej, så varför inte bara säga det och så skulle allt vara över? Så fick en kännsla att hen ville svara ja men inte visste hur, eller kanske inte vågade. 
Efter pratstunden men min kusin har jag inte funderat på det, och tänkt att mitt liv kan bli "normalt" igen.
Och plötsigt, klockan 19:35 ändrar allt. Jag hör ett ljud, tar min telefon, och ser att hen har svarat. Svaret var ja... och plötsligt känns det som att jag skulle vara huvudpersonen i en film. 
Är typ chokerad, och skakar. Vad händer nu? Skall jag säga något? Kommer detta att ändra någontig? Kommer min film att få ett lykligt slut?
 
 
 
Madde