Tisdags äventyr
På tisdagen var jag och Mamma en säng hos Momi. Vi bestämmde oss för att ta Sune med. Han har inte varit ute på länge. Man kan inte på dagen vara te å mycket när det i stort sätt hela tiden är mycket ljud när dom renovera balkongerna. Dessutom blir Momi alltid glad när Sune kommer med.
 
Vägen dit gick bra. Att vara hos Momi gick bra, men sen kom hemvägen.
 Sune hittade ett träd att klättra i. Att min söta lilla innekatt vill klättra i träd är ju super gullit. Sen klättrede han lite högre och lite högre tills han hade snurrat kopplet runt en kvist. 
Så vi räcks inte till honom, och han vågar inte komma ner. Dessutom skulle han ha fastnat eftersom kopplet var runt kvisten.
Så jag fick klättra upp i trädet jag också. För 15 år sedan klättrade men hur som helst utan att bry sig, men nu har jag tydligen kommit i den ålderna att man är rädd för att falla ner, eller fastna.
Jag kom iallafall så högt att jag nästan räcktes till Sune. Han kom dessutom lite närmare eftersom han ville ner och säkert gissade att jag skulle hjälpa honom. Jag tog i honom och skulle ge honom åt Mamma som stod på marken. Men Sune kännde inte mera nånting under tassarna så han börjar sprattla, så jag tappar honom och han blir och hänga i kopplet i några sekunder innan Mamma får tag på honom. Och allt jag kan tänka på är att kopplet kommer att brista.
Men det gick bra. Sen återstod problemet att kopplet satt fast runt kvisten.
Det löste sig tillslut. Och sen skulle jag på nåt vänster ta mig ner från trädet.
 Det gick ju bra till slut det också.
 
Så nu får Sune inte klättra i träd mera :D
 
 
 
 
 
Madde