Veckan som gått
Den här veckan har kännts väldigt lång.
 
På tisdagen var jag till läkaren. Det besöket gick inte riktigt som planerat.
Jag hade tid klockan 9, så jag var där några minuter före det.
Att besöka läkare är ganska ångest fyllt för mig. Och att sen behöva sitta i ett väntrum och ha tid att tänka alla sina tankar gör inte saken bättre. Dom första 20 minutrana gick okej, men efter det så ökade ångesten för varje mitut som gick.
Så när jag efter en timmes väntan äntligen fick träfa en läkare hade jag välgit stark ångest. På gränsen till en panikattak.
Att sen märka att jag väntat i en timme för att träffa en läkare som inte pratar svenska fick mig att brista. Jag blev väligt arg och kan möjligen ha skrikit åt läkaren. Men hon förstod ju inte vad jag sa, så det var kanske inte så farligt. Jag kan finska och hade inga problem under läkar besöket, men jag har rätt att sköta mina ärenden på mitt modersmål. Min hjärna är inte på topp när jag har sån ångest, så jag tappar lätt ord eller har svårt att böja dom. 
Vi klarade oss genom besöket och jag fick samma diagnos av läkaren som jag fick av google.
 
Jag kom hem en halv timme före jag skulle åka iväg till jobbet, och visste inte om jag klarar av det. Låg på soffan i några minuter och åt sen morgonmål. Sen åkte jag iväg till jobbet. Är lite stolt över mig själv att jag tog mig till jobbet trots att jag mådde väldigt dåligt.
 
Veckan gick sen väldigt långsamt och jag hade inte koll på vilken dag det var. 
Jag önskade min kollega trevlig semester på torsdagen, och så fick hon berätta att det inte är fregad ännu och att vi nog ses imorgon ännu. :D
 
Sen blev det äntligen veckoslut.
Igår var vi hos Nicke och bada bastu.
Vi började med att skjuta luftgevär. Nicke har ett nytt gevär som är väldigt tungt, så det var inte så lätt, men roligt var det.
 
Det var väldigt skönt med vedelad bastu. Det är något jag saknar ganska ofta.
 
Idag var jag, Mamma och Syrran ut på promenad som vi brukar när Syrran har barnfritt.
Borgå är ändå ganska vackert. 
Det är så skönt att våren börjar vara här så man inte behöver frysa när man är ute. Och att isen smälter så att det inte är så halt.
 
Nu slutar jag vecakn med lite hockey före mästarnas mästare!
 
 
 
Madde